Acasă Politic Bucuresti: Tariceanu nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale

Bucuresti: Tariceanu nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale

DISTRIBUIȚI

114823 – 22112012 – Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că nu exlude o candidatură la alegerile prezidențiale din 2014, dar că alegerile parlamentare sunt, momentan, prioritare.

„E puţin prea devreme să discutăm acest subiect. Nu e un subiect despre care să spun că e închis pentru mine, dar în momentul de faţă prioritatea o reprezintă alegerile din 9 decembrie şi dorinţa de a obţine un rezultat favorabil. E un pic prematur să discutăm acest subiect pentru că nici nu am terminat alegerile parlamentare”, a precizat Tăriceanu, la Romania Tv.

Fostul premier a explicat, de asemenea, că nu intră în discuție ideea preluării postului de premier, după alegerile parlamentare, întrucât deja s-a luat o decizie în cadrul Uniunii Social Liberale cu privire la partidul care va desemna primul-ministru, acestă formațiune fiind PSD.

”Un post de prim-ministru nu se oferă la masă ca la piaţă, se aruncă pe masă… Există nişte reguli ale jocului democratic, nişte reguli pe care le respectă toate ţările democratice. În cadrul USL există o decizie în privinţa formaţiunii care va desemna primul-ministru şi care e PSD”, a spus acesta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.