Acasă Politic Arad: Banda de talhari transfrontalieri, anihilata la Arad

Arad: Banda de talhari transfrontalieri, anihilata la Arad

DISTRIBUIȚI

 – 115329 – 12122012 – Poliţiştii de frontieră, jandarmi şi angajaţi ai SRI din judeţul Arad, sub coordonarea unui procuror de la DIICOT Arad au făcut mai multe percheziţii domiciliare, în diferite locaţii de pe raza judeţului, în cadrul unei acţiuni complexe, având ca obiectiv destructurarea unei reţele de crimă organizată transfrontalieră.

Membrii retelei, toţi români, se ocupau cu săvârşirea de infracţiuni grave cu caracter transnaţional (tâlhării) asupra unor cetăţeni români care fie se întorceau în ţară, fie plecau la muncă în străinatate. Tâlhăriile aceau loc în parcarile din Ungaria, amenajate pentru autocarele care efectuau curse internaţionale.

Au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare şi au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate un pistol cu gaz şi mai multe cartuşe, 2.050 euro si 2.250 lei.

Totodată, in cadrul actiunii, 10 persoane, au fost duse la sediul STPF Arad, in vederea audierii acestora de către procurorul de caz.

Cercetările continuă în cauză, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Arad, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si stabilirii intregii activitati infractionale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.