Acasă Politic Bucuresti: ANI cere invalidarea mandatului de deputat al lui Florin Pâslaru

Bucuresti: ANI cere invalidarea mandatului de deputat al lui Florin Pâslaru

DISTRIBUIȚI

 – 115519 – 19122012 – Reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au cerut, miercuri, in Parlament, in prima sedinte a noii Legislaturi, invalidarea mandatului deputatului PSD tocmai ales Florin Paslaru.

Presedintele ANI, Horia Georgescu, a declarat marti ca reprezentantii agentiei urmau sa se prezinte, miercuri, la Comisia de Validare a Camerei Deputatilor, pentru a contesta procedura de validare a mandatului deputatului Florin Paslaru, gasit in conflict de interese printr-o decizie „ramasa definitiva prin necontestare”, potrivit Ziare.com.

Seful ANI s-a declarat convins ca mandatul lui Paslaru va fi invalidat, intrucat exista un precedent in privinta unei decizii a ANI ramasa definitiva prin necontestare – cea a lui Victor Alistar, care fusese propus ministru pentru Strategii Guvernamentale in primul guvern Ponta.

La data de 7 noiembrie 2011, ANI a constatat ca Florin Costin Paslaru, deputat in Parlamentul Romaniei si la acea data, s-a aflat in conflict de interese, intrucat a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, Florin Alexandru Ioan Paslaru, incepand cu anul 2009 – prezent, in cadrul Biroului Parlamentar – Circumscriptia electorala nr. 18 Galati. El a fost reales deputat de Galati la alegerile din 9 decembrie 2012, pe listele USL, castigandu-si colegiul cu 57% din voturi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.