Acasă Politic Bucuresti: “Cornul si Laptele” ar putea fi inlocuit cu o masa calda...

Bucuresti: “Cornul si Laptele” ar putea fi inlocuit cu o masa calda in scoli

DISTRIBUIȚI

115499 – 19122012 – Vicepreşedintele Partidului Ecologist Român (PER), Radu Popa, salută iniţiativa USL şi a premierului desemnat Victor Ponta de a prelua şi introduce în programul de guvernare o parte din proiectele propuse de el românilor în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

„Am văzut în programul de guvernare al USL că se doreşte înlocuirea actualului program «Cornul şi Laptele» cu o masă caldă în şcoli. Este unul dintre proiectele la care ţin foarte mult şi pe care l-am propus românilor în campania electorală. Mă bucur foarte mult că proiectul susţinut de mine ar putea fi pus în practică. Cred că trebuie să lăsăm deoparte rivalităţile politice, atunci când este vorba despre sănătatea copiilor noştri. Nu pot să nu remarc în programul USL şi o altă idee susţinută de mine în campania pentru alegerile parlamentare. Este vorba despre creşterea numărului de locuri în creşe şi grădiniţe. Şi această măsură este una care ar trebui să se pună în aplicare cât mai urgent”, a declarat Radu Popa.

Vicepreşedintele PER atrage atenţia că niciunul dintre aceste proiecte nu s-a regăsit, într-o formă elaborată, în oferta electorală a candidaţilor USL din Capitală. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.