Acasă Politic Bucuresti: Kelemen Hunor: USL nu a respectat acordul cu UDMR

Bucuresti: Kelemen Hunor: USL nu a respectat acordul cu UDMR

DISTRIBUIȚI

115517 – 19122012 – Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că partidul său va rămâne în opoziţie în noul Executiv. În acelaşi timp, Hunor a subliniat că a existat un acord între USL şi UDMR pentru o colaborare în funcţie de rezultatele onţinute la alegerile parlamentare din 9 decembrie, care nu a fost respectat.

„Acordul cu USL a fost semnat în septembrie, a fost semnat de Victor Ponta, Crin Antonescu şi de mine, un acord corect şi scurt. Conţine trei lucruri: dacă USL va obţine sub 50% va forma o majoritate cu noi, a doua era că dacă obţin peste 50% din mandate atunci ne invită să formăm împreună o coaliţie de guvernare, a treia chestiune a fost să discutăm despre aceste lucruri după alegeri”, a explicat Hunor.

“Aşa funcţionează politica, a asta e natura vieţii politice, să existe înţelegeri şi noi de fiecare dată am respectat ceea ce am semnat pentru fiecare perioadă de patru ani (…). E prima data în 23 de ani când o astfel de  nţelegere nu este respectată”, a mai spus liderul UDMR

„Vom forma o opoziţie constructivă”, a mai spus preşedintele UDMR. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.