Acasă Politic Bucuresti: Nou pasaj in Capitala

Bucuresti: Nou pasaj in Capitala

DISTRIBUIȚI

115066 – 03122012 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a deschis luni traficul pe noul pasaj suprateran D-na Ghica – Chisinau.

Primarul general a aratat ca noua lucrare vine in sprijinul bucurestenilor care tranziteaza zona de nord-est, est si sud-est a Capitalei, ea conectand in mod direct trei mari cartiere ale Bucurestiului. Astfel, distanta parcursa de soferi se reduce cu circa 5 km si aproximativ 10-15 minute.

’’Aceasta noua artera leaga trei cartiere: Colentina, Petricani si Pantelimon, mergand si catre Balta Alba si Berceni. Astfel, toata partea de sud va iesi din Bucuresti folosind aceasta artera. Este practic unica solutie de descarcare a traficului de pe viitoarea autostrada A3. Pe zi ne asteptam sa circule pe aici in jur de 35.000 de masini in ambele sensuri”, a explicat primarul Capitalei.

Tronsonul face parte din reteaua majora a Municipiului Bucuresti si completeaza inelul median de circulatie.

Directorul executiv al Directiei de Transporturi din cadrul Municipalitatii, Ion Dedu, a precizat ca ’’in perioada urmatoare vor fi intorduse linii de autobuz, iar in conditiile dezvoltarii urbanistice a zonei si a cresterii cererii de calatorie din zona, va fi realizata si o linie de tramvai, spatiul rezervat acesteia fiind prevazut inca de acum in axul strazii’’.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.