Acasă Politic Bucuresti: Ponta probeaza zvonurile?

Bucuresti: Ponta probeaza zvonurile?

DISTRIBUIȚI

115324 – 12122012 – Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la zvonurile cu privire la negocierile intre anumiti membri PSD si Traian Basescu pentru o nominalizare la functia de prim-ministru, ca nu are dovezi „ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui.”

Premierul a afirmat si ca acela care nu respecta deciziile luate in interioriul PSD in cadrul congresului va fi cu siguranta exclus.

„Avem o problema in PSD pe care o rezvolvam in PSD”, a subliniat Ponta.

Mircea Geoana ar fi avut mai multe intalniri cu membri USL pentru a incerca sa isi creeze o majoritate, dupa ce presedintele Traian Basescu i-ar fi oferit postul de premier, a relatat miercuri dimineata Romania TV. Purtatorul de cuvant al presedintiei a precizat, ulterior, ca presedintele „le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale” si „face un apel la jurnalisti ca, atunci cand primesc o informatie neoficiala care-l implica pe presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, sa o verifice in mod oficial inainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformari in spatiul public”. Interesant este modul in care informatia s-a rostogolit in spatiul public, de la stadiul de insinuare la cel de certitudine, pentru care insusi premierul are dovezi. Pornita initial ca o informatie neconfirmata, mai mult o insinuare din partea lui Crin Antonescu, zvonul a fost alimentat de televiziunile de stiri care au incercat sa ghiceaca numele celor contactati de presedinte, pentru ca din incercare in incercare zvonul sa devina o certitudine pentru care premierul are dovezi. Pana acum insa, nimeni nu a fost acuzat cu subiect si predicat de relatii ”stranii” cu presedintele. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.