Acasă Politic Bucuresti: Ridicarea imunității deputatului Ion Stan, va fi decisă după alegeri

Bucuresti: Ridicarea imunității deputatului Ion Stan, va fi decisă după alegeri

DISTRIBUIȚI

115060 – 03122012 – Nu mai exista nicio sansa ca votul in plenul Camerei Deputatilor pentru avizarea arestarii deputatului Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, sa se dea inainte de alegerile din 9 decembrie, considera presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, insa spune ca acesta va avea loc dupa, intrucat mandatul actualului Parlament se termina pe 20 decembrie.

`”Pana la 9 decembrie nu, pana la incheierea mandatului, da. Acest Parlament are un mandat care se incheie la 20 decembrie, unii n-au inteles asta”, a spus Zgonea pentru Ziare.com, intrebat daca exista vreo sansa sa se dea un vot pentru Ion Stan.

El estimeaza ca avizul va fi totusi supus la vot in scurt timp, „undeva in 12-13 decembrie”, adica la cateva zile dupa alegerile parlamentare.

Zgonea le-a raspuns dur celor din PDL si presedintelui Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, care spusesera ca USL a tergiversat acest caz pentru a-l apara pe Ion Stan.

„PDL sa ne spuna unde sunt banii furati, sa le fie rusine, nu sa-mi dea mie sfaturi. Ei au aparat-o pe Anastase. In cazul Ridzi, MRU nu a prea vorbit, asa ca ea a scapat si acum si candideaza. Noi suntem corecti”, a spus Zgonea. Comisia Juridica a dat, luni, aviz favorabil pentru arestarea deputatului PSD Ion Stan. Deputatul este acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

Conform procedurilor, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor trebuie sa convoace plenul, dupa ce grupul PSD se va reuni si va emite un punct de vedere in privinta cazului Ion
Stan. Deputatii PSD au la dispozitie maxim cinci zile pentru a lua o decizie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.