Acasă Politic Ilfov: Locuri de munca in Ilfov

Ilfov: Locuri de munca in Ilfov

DISTRIBUIȚI

 – 115584 – 21122012 – Angajatorii din Judeţul Ilfov oferă un total de 319 locuri de muncă vacante, din care 28 pentru studii superioare, 27 pentru studii medii, 81 pentru muncitori calificaţi şi 183 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: reprezentant medical, farmacist, programator, manager imbunatatiri procese, agent vânzări, director comercial, director societate comercială, gestionar depozit, asistent farmacist, cosmetician, calculator preţ cost, pontator, măcelar, ciontolitor transator carne, frigotehnist, electrician de întreţinere şi reparaţii, şofer de autoturisme şi camionete, muncitor necalificat în agricultură, manipulant mărfuri şi comisioner.

         Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti sau la punctele de lucru ale acesteia din Buftea, Clinceni, Săftica, Jilava, Voluntari şi Pantelimon. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.