Acasă Politic Vaslui: Gravida, salvată din nămeţi

Vaslui: Gravida, salvată din nămeţi

DISTRIBUIȚI

115521 – 19122012 – O femeie gravidă în şapte luni din localitatea vasluiană Brădeşti, care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale, a fost salvată în cursul acestei dimineţi de pompierii vasluieni cu ajutorul autospecialei cu şenile primită în sprijin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău. Solicitarea a venit în Dispeceratul Integrat

I.S.U. – S.A.J.  jurul orei 07.00, iar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a pornit imediat spre localitatea Brăneşti.

            Din cauza drumului impracticabil, ambulanţa nu a putut înainta decât până în localitatea Vinderei, aşa că la faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, cu autospeciala şenilată, trei pompieri (conducătorul autospecialei cu şenile din cadrul I.S.U. Buzău şi doi pompieri din cadrul I.S.U. Vaslui, dintre care un paramedic). Pompierii şi un asistent de pe ambulanţă au străbătut drumul acoperit cu zăpadă, care leagă localităţile Vinderei şi Brădeşti şi au preluat femeia în jurul orei 10.35.

O jumătate de oră mai târziu, aceasta a fost adusă şi predată, în siguranţă, echipajului de pe ambulanţă care aştepta în Vinderei, în vederea transportării la spital.

            Misiunea, care a fost una extrem de dificilă, s-a desfăşurat în condiţii de vânt puternic, vizibilitate redusă, pompierii fiind nevoiţi să parcurgă o mare parte din traseu prin câmp din cauza drumului acoperit cu un strat gros de zăpadă, ce depăşea în multe locuri un metru. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.