Acasă Politic Bucuresti: Actiuni de amploare impotriva contrabandei cu tigari

Bucuresti: Actiuni de amploare impotriva contrabandei cu tigari

DISTRIBUIȚI

117172 – 22022013 – Conducerea Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV) a avut o întâlnire cu reprezentanţii industriei producătorilor de ţigarete din România (British American Tobacco – BAT, Japan Tobacco International – JTI şi Philip Morris International – PMI).

În cadrul întrevederii au fost prezentate măsurile care urmează a fi implementate de către autoritatea vamală română în perioada imediat următoare în vederea diminuării traficului ilicit cu ţigarete, potrivit unui comunicat al ANV. În acest sens, vor avea loc acţiuni de amploare ale structurilor de supraveghere şi control pe întreg teritoriul naţional şi va fi constituit un grup de lucru permanent format din reprezentanţii marilor companii de tutun şi cei ai autorităţii vamale.

„Creşterea încasărilor la bugetul de stat şi diminuarea nivelului traficului ilicit cu ţigarete sunt asigurate în mare parte de buna cooperare interinstituţională şi dialogul cu mediul de afaceri reprezentativ”, a declarat Dorel Fronea, şeful ANV. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.