Acasă Politic Bucuresti: Amânare în procesul lui Gigi Becali

Bucuresti: Amânare în procesul lui Gigi Becali

DISTRIBUIȚI

117257 – 26022013- Procesul privind schimbul de terenuri dintre George Becali şi Ministerul Apărării a fost amânat, marţi, pentru 12 martie a. c., din cauză că din completul de cinci judecători de la ICCJ a lipsit Livia Stanciu, aceasta neputând participa la judecarea cauzei întrucât a participat la şedinţa plenului CSM.

Completul de cinci judecători al instanţei supreme trebuia să continue marţi discuţiile în cazul recursului făcut de procurorii DNA în dosarul în care George Becali, Victor Babiuc şi ceilalţi inculpaţi au fost achitaţi pentru fapte de corupţie în legătură cu schimburi de terenuri dintre omul de afaceri şi Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Judecătoarea Livia Stanciu, preşedintele completului care judecă acest dosar, din care mai fac parte magistraţii Francisca Maria Vasile, Săndel Lucian Macavei, Ionuţ Mihai Matei şi Rodica Cosma, nu s-a putut prezenta la proces „din motive obiective”, conform instanţei, aceasta fiind la şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

În lipsa judecătoarei Livia Stanciu, completul nu s-a putut constitui pentru a continua judecarea cauzei, discuţiile fiind amânate pentru 12 martie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.