Acasă Politic Bucuresti: Judecatorul Adrian Bordea candideaza pentru functia de vicepresedinte CSM

Bucuresti: Judecatorul Adrian Bordea candideaza pentru functia de vicepresedinte CSM

DISTRIBUIȚI

116655 – 05022013 – Judecătorul Adrian Bordea şi-a anunţat, marţi, candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM, în urma şedinţei Secţiei pentru judecători a forului.

Acesta este singurul candidat pentru această funcţie, după ce judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica şi-au retras candidaturile înaintea şedinţei din 23 ianuarie a plenului CSM, şedinţă în care urma să se aleagă un nume pentru această funcţie, potrivit Mediafax.

Alina Ghica şi Cristi Danileţ îşi depuseseră candidaturile la funcţia de vicepreşedinte al CSM în 4 ianuarie, după alegerea Oanei Schmidt Hăineală ca preşedinte al Consiliului, ulterior împotriva lor adunările generale ale judecătorilor de la curţile de apel şi judecătorii declanşând proceduri de revocare din CSM. Acţiunea constituie cea mai amplă formă de protest a magistraţilor împotriva membrilor Consiliului.

Pe de altă parte, judecătorii din CSM au stabilit ca pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului să candideze Adrian Bordea, plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmând să-l valideze. –www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.