Acasă Politic Bucuresti: Numiri in functii la Interne

Bucuresti: Numiri in functii la Interne

DISTRIBUIȚI

117261 – 26022013 – Chestorul de poliţie Florea Oprea a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească, începând cu data de 26 februarie 2013, atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române. Florea Oprea a îndeplinit, anterior, funcţia de inspector şef al IPJ Braşov.

Cu aceeaşi dată, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, chestorului de poliţie Ioan Aron Ioan îi încetează împuternicirea în funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului şi se împuterniceşte să îndeplinească atribuţiile de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

De asemenea, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 26 februarie a.c., chestorul de poliţie Constantin Manoloiu, care a îndeplinit, anterior, funcţia de director al Direcţiei pentru Evidenţa Persoanei şi Administrarea Bazelor de Date, a fost împuternicit în funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului.

Cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Gina Laura Cuşa se împuterniceşte, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, în funcţia de director al Direcţiei pentru Evidenţa Persoanei şi Administrarea Bazelor de Date. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.