Acasă Politic Bucuresti: Zgonea: „Băsescu este neschimbat, cand vrea sa pună piedică, pune”

Bucuresti: Zgonea: „Băsescu este neschimbat, cand vrea sa pună piedică, pune”

DISTRIBUIȚI

116626 – 05022013 – Presedintele Traian Basescu „s-a impiedicat de cateva virgule”, refuzand astfel sa promulge Legea privind statutul senatorilor si deputatilor, a afirmat, luni seara, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Acesta sustine ca decizia sefului statului vine „dintr-un joc politic foarte simplu: traind din conflict, ne critica in fiecare an. Domniei sale ii place conflictul!”.

„Basescu este neschimbat, cand vrea sa puna piedica, pune”, adauga presedintele Camerei Deputatilor.

„Discutiile pe care le facem azi fac parte dintr-un joc politic. Nu e o discutie pentru cetateni”, spune Gonea, „dar pentru ca Parlamentul e urat” au loc aceste discutii in prezent. 

Aceste cateva virgule de care se impiedica presedintele „fac insa probleme la Comisia Europeana”, iar bugetul ar putea fi amanat din cauza lor, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor.

Totul se intampla „din cauza unor orgolii”, este de parere Zgonea, care insista ca „nu sunt eu disperat sa ma iubesc cu institutia prezidentiala, dar trebuie sa ne comunicam intentiile si limitele acestora”.

„Voi merge pe acelasi drum inainte, sunt oltean, sunt capos!”, a precizat Zgonea.

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa promulge legea care modifica Statutul deputatilor si senatorilor si a retrimis-o, luni, la Parlament pentru reexaminare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.