Acasă Politic București: Vosganian, pe făraș

București: Vosganian, pe făraș

DISTRIBUIȚI

117108 – 21022013 – Pentru că ”vorbește prea mult gura fără el”, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ar putea fi schimbat din funcție în viitorul apropiat. Surse din cadrul US susțin că decizia ar putea fi luată după congresul liberalilor de la finele acestei săptămâni.

Ultima ”ieșire” a lui Vosganian a fost luni, atunci când şi-a exprimat, după ședința conducerii PNL, nemulţumirile în legătură cu modul în care au fost împărţite atribuţiile în Guvernul Ponta. Vosganian a spus din nou că liberalii au avut de pierdut la împărţirea ministerelor. ”Daniel Chiţoiu este ministru peste un vraf de hârtii, Fenechiu doar peste Căile Ferate, Nicolăescu nu are banii de la Sănătate, iar eu când îmi exprim nemulţumirile, Ponta mă ameninţă că mă dă afară din Guvern”, a spus Vosganian colegilor de partid.

Ministrul Economiei a criticat și în luna ianuarie apariţia miniştrilor delegaţi în Guvernul Ponta II. Între Vosganian şi Niţă, ministrul delegat pentru Energie, au existat mai multe discuţii contradictorii în privinţa atribuţiilor şi dreptului la semnătură. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.