Acasă Politic Cristian Preda cere capul lui Corlățean

Cristian Preda cere capul lui Corlățean

DISTRIBUIȚI

117115 – 21022013 – Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că premierul Victor Ponta trebuie să-l demită pe ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, pentru că nu se ridică la nivelul funcţiei sale.

”Corlăţean nu e la nivelul funcţiei de ministru de Externe”, susține europarlamentarul Cristian Preda. Într-o postare pe blogul personal, Preda îl critică pe Titus Corlășean pentru că ”merge la reuniuni multilaterale şi simpla încrucişare pe hol cu un omolog devine, în comunicatele MAE, o întâlnire aproape istorică”.

”Aşa ceva nu mai fac nici ţările de mâna a treia din Africa. Poate Swaziland…”, mai scrie Preda, spunând că o asemenea metodă a fost folosită de ministrul de Externe după vizita în Olanda, când a decis, unilateral, emiterea unui comunicat de presă. Neasumat, însă, și de olandezi, care au fost puși în situația de a face ”clarificări”.

Declaraţiile lui Preda vin după ce olandezii au infirmat faptul că Guvernul Olandei nu mai condiţionează aderarea României la Schengen de raportul MCV.– www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.