Acasă Politic Mures: Bomba amplasata sub o masina la Targu Mures

Mures: Bomba amplasata sub o masina la Targu Mures

DISTRIBUIȚI

117328 – 28022013O bombă amplasată sub o maşină, aflată într-o parcare din Târgu Mureş, a fost găsită, joi, de poliţişti, anunţă televiziunile de ştiri. La faţa locului s-au deplasat trupe ale intervenţiei rapide, iar coletul explozibil a fost dezamorsat de brigada antitero a SRI.

“Vorbim despre un colet explozibil amplasat sub o maşină aflată într-o parcare a unor blocuri. În urma investigaţiilor s-a constatat că acest colet conţine materiale inflamabile care s-ar fi putut declanşa printr-un dispozitiv electric artizanal. Maşina era îmbibată în combustibil. În urma intervenţiei prompte, dispozitivul a fost îndepărtat prin mijloacele specifice. A fost distrus”, a precizat purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre o răzbunare, dar “vor fi verificate toate pistele, dar este mult prea devreme să formulăm concluzii de acest gen”, a spus Gabriela Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

„După primele verificări, s-a stabilit că este vorba de un dispozitiv artizanal care avea ca scop cel mai probabil incendierea autoturismului. Dispozitivul a fost anihilat de specialiştii SRI fără a fi se pune în pericol siguranţa vreunei persoanei. La faţa locului se efectuează cercetări”, a declarat şi Gabriela Stoica, purtător de cuvânt al IPJ Mureş. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.