Acasă Politic Arad: Trei tinere, scoase din mâinile proxeneţilor

Arad: Trei tinere, scoase din mâinile proxeneţilor

DISTRIBUIȚI

118136 – 29032013 –Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, în cooperare cu S.R.I. Arad, cu sprijinul poliţişilor de frontieră din cadrul STPF Arad şi sub coordonarea procurorilor DIICOT din Timişoara i-au prins pe doi români care racolau şi exploatau sexual a mai multor persoane de sex feminin printre care şi o minoră.

Cei doi, un bărbat şi o femeie, ambii din judeţul Arad, racolau pentru practicarea prostituţiei tinere cu stare materială precară care proveneau din familii dezorganizate.

Bărbatul şi femeia îşi luau măsuri de precauţie pentru a nu fi descoperiţi, prin schimbarea locurilor de cazare a tinerelor, schimbarea telefoanelor mobile şi a reşedinţelor. Clienţii erau racolaţi direct sau prin anunţuri în publicaţii cotidiene din judeţele Arad şi Timiş.

În data de 28 martie 2013, poliţiştii de frontieră, cu sprijinul celor de la SRI, şi sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins la una dintre adresele suspecte din municipiul Arad, unde au fost depistate trei tinere, printre care o minoră, care practicau prostituţia în folosul celor doi proxeneţi.

Banii obţinuţi erau luaţi în mare parte de către femeia proxenetă.

În urma audierii celor doi proxeneţi şi a celor trei victime, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a femeei pentru trafic de minori şi proxenetism.care au fost audiaţi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T.Timişoara. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.