Acasă Politic Bucuresti: Antonescu: Atribuţiile prezidentiale ale lui Băsescu ar trebui limitate

Bucuresti: Antonescu: Atribuţiile prezidentiale ale lui Băsescu ar trebui limitate

DISTRIBUIȚI

117964 – 25032013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca atributiile prezidentiale ale lui Traian Basescu ar trebui limitate, dar nu intentioneaza sa initieze o noua procedura de suspendare a sefului statului.

„Mi s-a parut grav ca am putut vedea un om care manifesta cel putin o instabilitate, o labilitate si emotionala si de alta natura. Nu se poate, pentru ca te-ai suparat pe un partid, sa comunici in termenii aceia”, a comentat Antonescu, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Liderul liberal a mai spus ca, in viziunea sa, atributiile prezidentiale ale lui Traian Basescu ar trebui limitate. 

„Sa limitam pe cat posibil constitutional posibilitatea ca domnul Traian Basescu de nervi, de suparare, din dorinta de a construi nu stiu ce partid, din dorinta de a omori nu stiu ce partid, din dorinta de a-l pedepsi pe un anumit domn, din dorinta de a o sustine pe o anumita doamna, sa nu mai poata influenta decizii majore in aceasta tara”, a spus Crin Antonescu.

Legat de declansarea unei noi proceduri de demitere, evocate duminica de catre liberalul Radu Stroe, ministrul de Interne, Antonescu a spus ca este dispus sa discute, dar nu sa o si initieze. 

„Daca alti colegi doresc sa puna in discutie acest lucru, daca partenerii nostri politici doresc sa purtam o asemenea discutie, sunt gata sa o port, dar in ce ma priveste nu iau o asemenea initiativa”, a mai spus Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.