Acasă Politic Bucuresti: Cristian Preda cere ca Traian Băsescu să fie invitat la Covenţia...

Bucuresti: Cristian Preda cere ca Traian Băsescu să fie invitat la Covenţia PDL

DISTRIBUIȚI

117748 – 15032013 – Europarlamentarul PDL Cristian Preda a criticat faptul ca presedintele Traian Basescu sau vreun lider al Partidului Popular European nu au fost invitati la congresul partidului din 23 martie si il acuza pentru asta scapare pe Vasile Blaga.

„Vasile Blaga refuza sa raspunda daca il va invita pe Traian Basescu la Conventie, e inacceptabil, nu e in regula. Desi mai sunt doar zece zile pana la Conventie, nu a fost invitat niciun lider al PPE, nici macar Traian Basescu. E socant, acum cateva luni am organizat congresul PPE. PSD l-a invitat pe Traian Basescu la diferite evenimente politice, PDL face nazuri? E o schimbare de identitate a partidului in curs, care ma deranjeaza. E o zvarcolire, nu se intelege incotro ducem partidul. Vasile Blaga face de cateva zile curte PNL, dar nu invita pe nimeni din PPE”, a spus Preda.

El a facut referire la faptul ca Traian Basescu a participat, in 2006, la Scoala de Vara a Tineretului Social Democrat, invitat chiar de premierul de acum, Victor Ponta.

Vasile Blaga se delimitează de această scăpare, pe care o pune pe seama comisiei de organizare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.