Acasă Politic Bucuresti: Două femei reţinute de poliţişti pentru proxenetism

Bucuresti: Două femei reţinute de poliţişti pentru proxenetism

DISTRIBUIȚI

117742 – 15032013 – Poliţiştii bucureşteni de investigaţii criminale, cu sprijinul DOS, coordonaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au efectuat joi seara trei percheziţii în Bucureşti. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi prinse şapte femei suspecte de prostituţie şi proxenetism.

În perioada noiembrie 2012 –martie 2013, cinci femei ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, în apartamente din Bucureşti.

De asemenea, poliţiştii Capitalei au obţinut date conform cărora două femei ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către celelalte cinci femei menţionate, prin racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost şi prin obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei, prin afişarea unor anunţuri în mediul virtual.

Pentru practicarea prostituţiei, celor cinci femei li se puneau la dispoziţie două apartamente situate în sectoarele 3 şi 6 ale Capitalei, iar cele două femei suspectate de proxenetism obţineau jumătate din sumele încasate de la clienţi (între 100 şi 200 de lei).

Două dintre suspecte au fost reţinute, ele urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.