Acasă Politic Bucuresti: Instanţa a decis că Dan Mihalache a fost în incompatibilitate

Bucuresti: Instanţa a decis că Dan Mihalache a fost în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

117990 – 25032013 – Curtea de Apel Bucuresti a dat dreptate Agentiei Nationale de Integritate in procesul pe care fostul secretar general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, l-a deschis impotriva deciziei de incompatibilitate declarata de agentie.

Instanta a respins ca neintemeiata actiunea introdusa de Mihalache, prin care acesta contesta raportul de evaluare intocmit de ANI in noiembrie 2012, in urma caruia a fost declarat in stare de incompatibilitate.

Pe 9 noiembrie 2012, ANI a stabilit ca Dan Mihalache s-a aflat in stare de incompatibilitate, in perioada 10 mai – 8 iunie 2012, deoarece a exercitat simultan functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, si functia de administrator in cadrul SC Dib Media Consultancy SRL, conform evidentelor Oficiului National al Registrului Comertului.

Inspectorii de integritate au mai constatat ca Dan Mihalache a continuat sa exercite calitatea de administrator in cadrul SC Dib Media Consultancy SRL, pana in luna august 2012, asa cum rezulta din documentele transmise de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.