Acasă Politic Bucuresti: Iohannis conduce un grup PNL constituit pentru regionalizare

Bucuresti: Iohannis conduce un grup PNL constituit pentru regionalizare

DISTRIBUIȚI

117852 – 20032013 – In PNL se discuta diverse variante de regionalizare in cadrul unui grup de lucru sub condus de noul prim-vicepresedinte al partidului, Klaus Iohannis, a confirmat, miercuri liderul liberal Crin Antonescu.

Potrivit statutului, conducerea PNL are intalniri saptamanale cu ministrii PNL si cu liderii grupurilor parlamentare „si, dupa caz, a altor lideri” si intalniri bilunare cu „marii alesi”, adica presedintii de consilii judetene si primarii.

„Ieri (marti – n.r.) am avut o astfel de intalnire. Intre altele, s-a abordat tema regionalizarii si s-a constituit un grup de lucru care sa inventarieze toate punctele de vedere”, a explicat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a confirmat ca acest grup de lucru va fi condus de prim-vicepresedintele PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Regionalizarea a starnit vii dispute intre „baroni” PSD si PNL, care isi disputa sefiile de regiuni. Klaus Iohannis a fost atacat de presedintele CJ Brasov, Constantin Nita (PSD), care si-ar dori ca Brasovul, nu Sibiul sa fie capitala de regiune. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.