Acasă Politic Bucuresti: Nou adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră

Bucuresti: Nou adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră

DISTRIBUIȚI

117989 – 25032013 – Comisarul şef de poliţie Haralambie Dumitru a fost numit în funcţia de adjunct al inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, începând cu data de 22 martie 2013, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne.

Noul adjunct, care a ocupat funcţia prin examen, va avea ca principală atribuţie managementul activităţilor specifice ale Poliţiei de Frontieră pe linia supravegherii şi controlului trecerii frontierei.

Comisarul şef de poliţie Haralambie Dumitru are o vastă experienţă în domeniul controlului şi supravegherii trecerii frontierei, ocupând mai multe funcţii de conducere în Poliţia de Frontieră (şef P.P.F. Henri Coandă Bucureşti, Director al Direcţiei Management Puncte ale Poliţiei de Frontieră Aeroportuare), iar din 2009 şi până în prezent a condus Direcţia de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei din IGPF.

Noul adjunct al inspectorului general este licenţiat în stiinţe juridice la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, absolvent al mai multor cursuri postuniversitare – Drept Internaţional Public la Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept, Managementul Poliţiei şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne la Academia de poliţie A.I. Cuza, dar şi doctor în Ştiinţe Militare şi Informaţii – titlu obţinut în cadrul I.O.S.U.D. Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.