Acasă Politic Bucuresti: Ponta: “Nu trebuie să ne grăbim cu suspendarea preşedintelui”

Bucuresti: Ponta: “Nu trebuie să ne grăbim cu suspendarea preşedintelui”

DISTRIBUIȚI

117965 – 25032013 – Premierul Victor Ponta considera ca o noua suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, avansata de liberalul Radu Stroe, trebuie gandita bine si decizia nu trebuie luata pe graba.

”In primul rand, precizam ca Radu Stroe nu a vorbit in calitate de ministru de Interne, probabil a vorbit ca om politic, ca este in conducerea PNL. In al doilea rand, Radu este un tip admirabil, el spune mereu ce gandeste. Crin Antonescu si cu mine avem obligatia, cand luam decizii, sa gandim foarte bine, sa punem in balanta tot ceea ce inseamna, pentru ca pana la urma deciziile cad pe umerii celor doi copresedinti. Altfel ati vazut declaratia dlui Antonescu. Cred ca trebuie sa ne gandim foarte bine si sa nu ne grabim sa luam decizii”, a spus Ponta, duminica, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

„Trebuie sa o gandim foarte bine, in functie de responsabilitatea pe care o avem in acest moment, pentru ca stiti foarte bine, fiind la guvernare, avand majoritatea parlamentara, oamenii, sigur, foarte multi pe buna dreptate, asteapta de la noi sa il dam cat mai repede jos din functie pe Traian Basescu, dar in egala masura asteapta de la noi sa le platim salariile, sa le platim pensiile, sa facem locuri de munca. Ori trebuie sa gandim foarte bine inainte de a lua orice fel de decizie”, a adaugat Ponta.

El a subliniat insa ca presedintele unei tari nu are in fisa postului participarea la diverse manifestari politice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.