Acasă Politic Bucuresti: Udrea rămâne în PDL

Bucuresti: Udrea rămâne în PDL

DISTRIBUIȚI

117987 – 25032013 – Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că nu va mai face parte din conducerea PDL, precizând că va rămâne alături de democrat-liberali pentru a continua să lupte împotriva USL şi pentru a da un semnal către electoratul PDL.

„Jumătate din acest partid văd un viitor în propunerea pe care am facut-o. Am format o echipă care a reuşit, în ciuda faptului că au scus că ne vor bate cu 9-1, să obțină jumătate din numărul celor prezenți.

Cu o convenție organizată 100% de ei şi cu toate neregulile pe care le-am constatat şi pe care în continuare le vom discuta. Jumătate din partid aşteaptă să urmeze proiectul pe care l-am construit împreună şi aşteaptă un semnal pentru a continua în această echipă. Personal nu voi face parte din conducere dacă situația rămâne aşa, şi e foarte probabil că va rămâne aşa. Nu văd cum ar accepta să renumere voturile şi să prezinte listele până la capăt.Dacă situația rămâne aşa, eu nu voi face parte din conducerea viitoare a partidului, însă vom rămâne o echipă în PDL care vom continua să ne luptăm cu USL, să facem opoziție aşa cum trebuie să facă întreg partidul şi să dăm un semnal către propriul nostru electorat”, a spus Udrea. 

Ea a făcut aceste precizări după ce s-a arătat nemulţumită de declaraţia lui Theodor Stolojan care spunea că Udrea ar trebui să-şi asume înfrângerea.

„Nimeni din actuala conducere nu este în măsură să ne recomande asumarea unui rezultate care este viciat”, a mai spus Elena Udrea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.