Acasă Politic Bucureşti: Auchan aşteaptă să preia, oficial, magazinele Real

Bucureşti: Auchan aşteaptă să preia, oficial, magazinele Real

DISTRIBUIȚI

117907 – 21032013 – Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care Auchan România SA preia controlul asupra Real – Hypermarket România SRL. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Deşi tranzacţia a fost notificată iniţial Comisiei Europene, Consiliul Concurenţei din România a fost considerată autoritatea cea mai potrivită pentru a realiza o analiză detaliată a pieţelor pe care Auchan îşi consolidează poziţia în urma preluării Real.

Auchan România este membru al Grupului Auchan care activează pe piaţa comercializării cu amănuntul de produse alimentare şi nealimentare de consum curent în 12 ţări. Real România este membru al grupului Metro, grup prezent în sectorul comerţului cu amănuntul şi cu ridicata de produse de alimentare şi nealimentare în mai multe ţări. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.