Acasă Politic Bucureşti: Oprescu a cerut mobilizarea

Bucureşti: Oprescu a cerut mobilizarea

DISTRIBUIȚI

117986 – 25032013 – Avand in vedere avertizarile emise de meteorologi, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut tuturor factorilor implicati in programul de deszapezire si combatere poleiului sa ia toate masurile necesare pentru a fi pregatiti de interventie imediat ce conditiile meteo o vor impune.

Astfel, operatorii de deszapezire din toate sectoarele vor avea utilajele alimentate cu carburant si materiale antiderapante, iar echipele de interventie manuala vor fi pregatite sa intervina, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Ca urmare a dispozitiilor primarului general, incepand din aceasta seara, se vor aplica tratamente antiderapante pentru a preintampina formarea poleiului, iar utilajele de deszapezire vor fi pozitionate atat in intersectii cat si in punctele fixe din vecinatatea pantelor, rampelor si podurilor, astfel incat sa se poata interveni in cel mai scurt timp.

In cazul in care va fi necesara interventia in baterie, pentru a eficientiza actiunea utilajelor de deszapezire, echipaje ale Politiei Locale si Politiei Rutiere vor insoti utilajele de salubrizare.

Primarul general a solicitat conducerii RATB sa aiba pregatite plugurile pentru curatarea liniilor de tramvai, iar reprezentantilor Enel li s-a cerut sa fie pregatiti cu echipe de interventie care sa solutioneze cat mai curand eventualele avarii la reteaua electrica.

Avand in vedere scaderea temperaturilor, Directia Generala de Asistenta Sociala continua programul de adapostire a persoanelor defavorizate in cele doua centre DGASMB, Complexul de Servicii Medicale din Th. Pallady si Adapostul Sf. Luca din Berceni, se precizează în comunicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.