Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu, părintele Mişcării Populare

Bucureşti: Traian Băsescu, părintele Mişcării Populare

DISTRIBUIȚI

118072– 28032013 – Traian Basescu a vorbit miercuri seara despre Fundatia Miscarea Populara, a carei infiintare a fost anuntata, luni, de seful cancelariei prezidentiale, Cristian Diaconescu.

„Miscarea Populara e deschisa celor care nu sunt angajati politic in acest moment, iar cei care au carnet de partid sa-si vada de partidele lor! L-am rugat pe domnul Cristian Diaconescu sa anunte ca nu la Fundatia Miscarea Populara se poate refugia cineva”, a spus seful statului la B1 Tv.

Traian Basescu a acuzat ca USL exercita „o presiune formidabila pe institutii, fie ca vorbim de Justitie sau de structuri de securitate nationala”. „Or institutiile nu vor rezista la nesfarsit si trebuie sa exista o opozitie reala”, a justificat Basescu.

„Fundatia a fost ideea mea, dar nu voi face parte din Miscarea Populara cat sunt presedinte. Voi veghea ca ea sa existe. In niciun caz un consilier prezidential nu va fi presedinte. S-a oferit Cristian Diaconescu sa o lanseze. Trebuie gasit un om credibil, care sa fie o expresie a neangajamentului politic – un om cu prestigiu care poate sa fie din zona afacerilor, din zona culturii sau chiar din mass-media”, a adaugat presedintele. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.