Acasă Politic Preşedintele PDL Dâmboviţa, un lider

Preşedintele PDL Dâmboviţa, un lider

DISTRIBUIȚI

117851 – 20032013 – Presedintele PDL Dambovita, Florin Popescu, a cerut colegilor sai sa reactioneze mai dur la actiunile USL. „Sa-i trosnim, sa vad sange de USL-ist pe geam!”, a spus Popescu.

Fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu si-a manifestat nemultumirea fata de lipsa de reactia a partidului dupa ce un angajat al Mechel si-a luat viata.

„Un om s-a sinucis si noi ne facem ca nu am inteles. Trebuia sa dam cu ei de pereti! Sa trosnim, sa vad sange de USL-ist pe geam pentru ce au facut. Trebuie sa ii lovim cum ne-au lovit si ei unde ne-a durut”, a declarat Popescu in timpul unei intalniri cu membrii PDL din Slobozia, potrivit Ziare.com.

Ulterior, Florin Popescu a specificat ca s-a exprimat gresit. „Aia a fost o greseala de exprimare. Sangele pe geam poate fi transpus in scaderea procentajelor USL”, a precizat seful PDL Dambovita.

El s-a plans ca PDL nu reactioneaza mai ferm fata de actiunile puterii, amintind cat de agresiv se manifesta USL atunci cand era in opozitie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.