Acasă Politic Protestele continuă la fostele combinate Mechel

Protestele continuă la fostele combinate Mechel

DISTRIBUIȚI

118052 – 27032013 – Proteste continuă şi marţi la fostele combinate Mechel. La Oţelu Roşu, aproape 200 de oameni s-au strâns în faţa fabricii, nemulţumiţi de decizia conducerii Nikarom de a nu relua producţia în acest an. Scandalurile se ţin lanţ şi la combinatul de la Câmpia Turzii, unde angajaţii au anunţat că vor bloca din nou circulaţia pe Drumul European 60, potrivit Digi24.

La fel ca în ultimele zile, aceştia vor traversa încontinuu pe trecerea de pietoni, astfel încât circulaţia maşinilor pe drumul din faţa instituţiei va fi blocată.

Angajatul care a intrat luni în greva foamei a anunţat, la rândul lui, că nu va renunţa la decizia sa.

În perioada următoare, oamenii au de gând să continue protestele în faţa sediului firmei care deţine acum combinatele Mechel, dar şi în faţa Ambasadei Rusiei. În paralel cu protestatarii de la Câmpia Turzii, peste 200 de angajaţi ai combinatului Mechel de la Oţelu Roşu vor protesta astăzi, în faţa instituţiei. La miting este aşteptat şi prefectul de Caraş-Severin, care va încerca să discute atât cu sindicaliştii, cât şi cu cei din conducerea combinatului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.