Acasă Politic Bucureşti: Băsescu: Mona Pivniceru a fost o “catastrofă” la Justitţie

Bucureşti: Băsescu: Mona Pivniceru a fost o “catastrofă” la Justitţie

DISTRIBUIȚI

118071– 28032013 – Presedintele Traian Basescu acuza ca Mona Pivniceru a fost o catastrofa la Ministerul Justitiei, precizand ca aceasta a refuzat numirea Codrutei Kovesi si a lui Daniel Morar in fruntea Parchetelor.

„Ce a insemnat Mona Pivniceru? O sa fiu foarte sincer, o catastrofa. Am vrut sa o conving ‘hai sa-l ducem pe Morar la Parchetul General si pe Kovesi la DNA’. Ar fi fost o oportunitate extraordinara si credibilitate. Sunt vreo 30 de functii in Parchetul General si in DNA, toate pe interimate. Nu a vrut, eu cu ea discut, nu m-am dus si la Crin Antonescu, nu l-am intrebat nici pe domnul Voiculescu. A fost o respingere totala a solutiei, care ar fi ajutat foarte mult Romania. Acum pe Morar l-am numit la CCR”, a afirmat seful statului, miercuri serara, la B1 Tv.

Traian Basescu a vorbit si despre revocarea judecatorilor Cristi Danilet si Alina Ghica din CSM, miscare de care „Mona Pivniceru nu e straina”.

„Daca va spun numai relatiile doamnei Pivniceru la Bruxelles si anumite miscari care au avut loc in CSM de care nu poate sa-mi spuna ca e straina, alaturi de asociatiile de magistrati. Legat de schimbarea lui Danilet, si aici nu vreau sa se supere CSM, avem o problema mare din punct de vedere al credibilitatii CSM pentru urmatorul MCV”, a continuat Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.