Acasă Politic Timis: Ministerul Apărării analizează transferul mai multor imobile către administraţia locală

Timis: Ministerul Apărării analizează transferul mai multor imobile către administraţia locală

DISTRIBUIȚI

117918 – 22032013 – Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, s-a aflat joi, la Timişoara, unde a avut mai multe întâlniri atât cu administraţia locală cât şi cu reprezentanţi ai Brigăzii 18 Infanterie „Banat” şi ai Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”.

 După vizitarea secţiilor spitalului, ministrul Duşa a apreciat modul în care echipa de management se preocupă de dotarea şi organizarea instituţiei, atât din punctul de vedere al infrastructurii, cât şi din cel al calităţii personalului medical, astfel încât aceasta să poată oferi servicii medicale optime atât pe timp de pace, cât şi în situaţii de criză.

“Spitalul este acum în plin proces de modernizare şi am prevăzut bani în bugetul M.Ap.N. pe anul 2013 pentru continuarea acestei importante activităţi. Din fericire, faţă de anul trecut, la nivelul instituţiei militare, fondurile pentru cheltuielile de capital au fost dublate. Voi susţine în continuare alocarea de fonduri pentru achiziţii de echipamente noi, care să asigure o funcţionare foarte bună a spitalului. Am stat de vorbă cu pacienţii şi ţin să mulţumesc întregului personal pentru activitatea pe care o desfăşoară”, a spus în continuare ministrul.

Legat de situaţia creată între Spitalul militar şi primărie, ministrul apărării a declarat că a venit la Timişoara tocmai pentru a găsi o soluţie care să fie benefică în primul rând cetăţenilor.

“Am avut o discuţie serioasă cu domnul primar şi sunt convins că vom găsi, cât mai curând, o soluţie pentru relocarea Clinicii de Dermato-Venerologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă din Timişoara. Analizăm mai multe imobile ale M.Ap.N. din Timişoara şi, dacă vom considera că anumite terenuri sau clădiri nu ne mai sunt necesare, vom cere să fie transferate administraţiei locale pentru rezolvarea acestei situaţii”, a concluzionat ministrul Mircea Duşa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.