Acasă Politic Vâlcea: Peste 1000 de angajaţi ai Oltchim, concediaţi de luni

Vâlcea: Peste 1000 de angajaţi ai Oltchim, concediaţi de luni

DISTRIBUIȚI

118135 – 29032013 –Peste 1.000 de angajaţi de la combinatul Oltchim Rîmnicu Vâlcea vor primi, luni, deciziile de concediere, urmând să intre în şomaj pe 15 aprilie, după un preaviz de 15 zile, a declarat, vineri, Gheorghe Piperea, şef al firmei care a fost numită administrator judiciar la combinatul de la Râmnicu Vâlcea, potrivit B1 Tv.

”Detaliile vor fi cunoscute luni, când facem în mod punctual pentru fiecare situaţie în parte deciziile de concediere, de trecere în şomaj tehnic şi respectiv deciziile de desfiinţare disciplinară a unpr contracte de muncă, pentru că sunt unele personaje care încălcat contractele de muncă prin vânzarea la presă şi la fost echipă managerială a unor informaţii care ar trebui să fie confidenţiale”, a spus Piperea.

În urma acestor disponibilizări, costurile lunare ale Oltchim scad cu două milioane de euro.

Peste 1.000 de persoane au protestat, în ultimele zile, în faţa combinatului, cât şi pe DN 64, blocând traficul, cerând să le fie plătite salariile restante, cât şi să li se asigure salariile compensatorii în cazul unor eventuale concedieri în masă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.