Acasă Politic Vâlcea: Protest de amploare la Oltchim

Vâlcea: Protest de amploare la Oltchim

DISTRIBUIȚI

118081 – 28032013 – Peste 1.000 de salariaţi s-au strâns, joi dimineaţă, într-un miting de amploare în incinta Combinatului Chimic Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Ei protestează faţă de restanţele salariale din luna decembrie şi lipsa perspectivelor cu privire la viitorul celui mai mare agent economic din judeţul Vâlcea.

„Ne-am adunat aici atât de la Vâlcea, cât şi de la Piteşti, şi cerem insistent prezenţa primului-ministru Victor Ponta la Vâlcea pentru a ne spune odată cum stau lucrurile la combinat. Sunt oameni aici care nu au din ce trăi de trei luni de zile, au rate la bănci, au restanţe la asociaţii, au copii de crescut, e o întreagă catastrofă socială. Nu mai merge cu rapoarte, cu analize, cu aşteptări, este obligatoriu şi li se spună ceva concret, fie plecăm acasă cu salarii compensatorii, ceea ce nu-şi doreşte absolut nimeni, fie măcar ştim viitorul nostru în această întreprindere”, a declarat liderul de sindicat Mihai Diculoiu.

Protestatarii sunt atât angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, cât şi ai combinatului Petrochimic de la Piteşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.