Acasă Politic Bucuresti: Iliescu: “Frecuşurile” dintre Ponta si Antonescu sunt fireşti

Bucuresti: Iliescu: “Frecuşurile” dintre Ponta si Antonescu sunt fireşti

DISTRIBUIȚI

 – 118434 – 10042013 – Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca tensiunile aparute intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu „sunt normale si intr-un cuplu, intr-o familie”.

„Eu cred ca nu e bine sa se rupa o alianta care si-a demonstrat eficienta si necesitatea. Frecusurile, neintelegerile care apar, sunt un lucru firesc, astea se intampla si intr-o familie. Sunt firesti, sunt de inteles, totul este intelepciunea de a sti sa treci peste”, a apreciat fostul presedinte al Romaniei, marti, dupa dezbaterea organizata cu prilejul a 120 de ani de social-democratie in Romania. 

Legat de atitudinea lui Ponta din ultimele zile, Ion Iliescu a spus ca „premierul s-a straduit pana acum sa dea o nota de normalitate unui dialog, chiar daca exista diferente de abordari. Cred ca ceea ce s-a demonstrat in aceste zile, cand s-au manifestat anumite sensibilitati, este ca se poate sa se realizeze si o conlucrare normala. Alegerile prezidentiale vor solutiona aceste probleme”, este de parere Ion Iliescu.

Dupa ce zilele trecute Crin Antonescu si Victor Ponta s-au contrazis pe tema numirii Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA, acum cei doi lideri din USL s-au contrat si pe tema impozitarii suplimentare a salariilor de peste 1.000 de euro, masura propusa de Victor POnta dar cu care liberalii nu sunt de acord. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.