Acasă Politic Bucureşti: “Aventurile lui Babuşca”, gratuit pentru elevi

Bucureşti: “Aventurile lui Babuşca”, gratuit pentru elevi

DISTRIBUIȚI

118286 – 04042013 – Elevii mai multor şcoli bucureştene vor urmări vineri, la Centrul Cultural al MAI, filmul “Aventurile lui Babusca”. Actiunea face parte din cele derulate in cadrul programului “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”Pana in acest moment si-au anuntat prezenta 350 de copii, dar sunt asteptati si altii care vor sa participle, intrucat sala de priectie are o capacitate de 600 de locuri. Intrarea este liberă.

„Aventurile lui Babuşca”, în regia lui Gheorghe Naghi, este un film despre doi copii dintr-un sat din Delta Dunării, care fără voia lor descoperă nişte traficanţi de stupefiante. În film joacă Mircea Anghelescu, Emil Hossu, Amza Pellea şi Mihai Mereuţă. „Aventurile lui Babuşca” este un film despre prietenie, cu multe peripeţii, urmăriri şi împuşcături, un film despre eroi şi răufăcători.

Pelicula „Aventurile lui Babuşca” face parte dintre filmele difuzate în cadrul Galei filmului poliţist românesc, organizată de MAI. În cadrul Galei, în fiecare sâmbătă, la ora 17.00, timp de zece săptămâni, este difuzat, în regim gratuit, un film poliţist de referinţă din cinematografia românească. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.