Acasă Politic Bucureşti: Sângele înseamnă viaţă, donarea înseamnă speranţă!

Bucureşti: Sângele înseamnă viaţă, donarea înseamnă speranţă!

DISTRIBUIȚI

 – 118450 – 10042013 – Filiala Sector 5 a Crucii Roşii Române începe campania de promovare a donării de sânge. Acţiunea este derulată n parteneriat cu CallPoint powered by TELUS şi Centrul de transfuzie sanguiă Bucureşti. Proiectul presupune promovarea campaniei în rândul locuitorilor capitalei, precum şi patru activităţi de recoltare mobilă derulate în decursul unei luni. Obiectivul acesteia este atragerea unui număr de 400 de donatori benevoli şi neremuneraţi.

Sunt aşteptaţi să se alăture campaniei persoanele majore cu vârsta între 18 ani şi 60 de ani, cu greutatea peste 50 de kg. şi care nu suferă de hepatită, malarie, sifilis, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de piele, boli de inimă, tuberculoză, miopie peste (-) 6 dioptrii.

Pe lângă satisfacţia de a şti că au contribuit la salvarea a cel puţin 3 vieţi, donatorii beneficiază de identificarea gratuită a grupei sangvine, un test gratuit de hemoglobină, o consultaţie medicală şi analize gratuite de sânge.

Membrii echipei CallPoint s-au alăturat acestei iniţiative, fiind promotorii filosofiei companiei – „we give where we live”. Viziunea companiei în domeniul responsabilităţii sociale se concretizează prin investiţii continue în comunitate, generând parteneriate sustenabile cu reprezentanţii societăţii civile la nivel local, naţional şi regional. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.