Acasă Politic Bucuresti: S-a trezit Ponta in problema maidanezilor

Bucuresti: S-a trezit Ponta in problema maidanezilor

DISTRIBUIȚI

122398 – 06092013 – Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că legea maidanezilor nu mai poate suporta amânare și că va fi votată săptămâna viitoare în Parlament.

”Sunt absolut convins că săptămâna viitoare proiectul de lege, care e în fază finală la Camera Deputaților, să se adopte clar o decizie, să fie implementată. Nu cred că se va rezolva problema într-o zi, dar este clar că a ajuns la un moment la care nu putem să nu mai facem nimic. Cred, sincer, după nenumărate studii și proiecte și alte promisiuni eșuate, că săptămâna viitoare Parlamentul trebuie să ia decizia, legea va trebui apoi implementată de autoritățile locale”, a explicat premierul.

Întrebat dacă va vota la referendumul pentru eutanasierea câinilor comunitari, Ponta a replicat că va vota ”săptămâna viitoare legea în Parlament”.

”Niciodată nu mi se pare inutilă consultarea populației, dar de data asta avem ocazia să implementăm legea”, a continuat premierul.

”Repet, s-a dovedit că toate proiectele de până acum, unele cu bune intenții, altele pur populiste și demagogice au eșuat. Este clar că trebuie să luăm alte măsuri”, a replicat Ponta întrebat de protocolul semnat de USL cu un ONG, în 2011, prin care promitea că nu va accepta omorârea câinilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.