Acasă Politic Alti specialiști ai IGSU trimisi in zona Galati

Alti specialiști ai IGSU trimisi in zona Galati

DISTRIBUIȚI

123179 – 04102013 – Din dispoziția secretarului de stat al MAI, Constantin Cătălin Chiper, începând de joi după-amiază, o echipă de ofițeri specialiști din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se află în localitățile din județul Galați unde în ultimele zile au avut loc mai multe cutremure de mică intensitate – Slobozia Conachi, Schela, Izvoarele.

Ofițerii IGSU au pregătire în domeniul consilierii, protecției și educării preventive a populației aflate în situații deosebite, misiunea principală a acestora fiind consilierea populației și a autorităților locale.

Decizia secretarului de stat al MAI vine după discuțiile pe care acesta le-a avut cu cetățenii acestor localități, mulți dintre aceștia cerând prezența în zonă a unor specialiști în gestionarea situațiilor cu care se confruntă.

Echipa de specialiști ai IGSU va rămâne în zonă pe termen nelimitat și va fi disponibilă 24 din 24 de ore pentru a răspunde nevoilor cetățenilor, se precizează într-un comunicat al MAI. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.