Acasă Politic Bucuresti: Kilipirim din nou la Sala Dalles

Bucuresti: Kilipirim din nou la Sala Dalles

DISTRIBUIȚI

123706 – 25102013 – O nouă ediţie a târgului de carte Kilipirim va avea loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, la Sala Dalles din Capitală.

Vizitatorii Kilipirim vor putea achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Cele mai noi titluri pot fi cumpărate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din ofertă ajung la reduceri de până la 70%. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul Kilipirim.

În plus, pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, vor avea loc o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă. La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Intrarea la târg este liberă, iar programul este zilnic între 10.00 şi 20.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.