Acasă Politic Bucuresti: Mirel Palada noul purtator de cuvant al Guvernului

Bucuresti: Mirel Palada noul purtator de cuvant al Guvernului

DISTRIBUIȚI

123543 – 18102013 – Andrei Zaharescu nu va mai fi purtător de cuvânt al Guvernului, pentru că va ocupa postul de consul general în Africa de Sud. Decizia a fost semnată de Ponta vineri.

În locul lui Zaharescu, pe postul de purtător de cuvânt vine Mirel Palada, consilier de stat pe probleme de strategii guvernamentale.

În perioada 1991-1995 a urmat studiile Facultăţii de Matematică, pe care le-a întrerupt în favoarea celor de la Facultatea de Sociologie (1995-1999). Între 2000 şi 2003 a lucrat pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare al Media Pro, iar apoi a fost director de cercetare la Centrul Naţional Media, unul din grupurile mass-media private din România (Naţional TV, N24, Favorit TV), până în 2006.

Mirel Palada este fondatorul şi Directorul General al Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), ce oferă servicii de cercetare şi consultanţǎ în media şi politică.

Institutul CCSB a fost în centrul mai multor scandaluri. Cel mai recent este dosarul şantajului de la Antena TV. Mirel Palada şi Mihai Motoc, celălalt fondator CCSB, s-au asociat în 2006 cu Dan Voiculescu, care a preluat majoritatea acţiunilor. Partenerul lui Mirel Palada de la CCSB, a dezvăluit că Dan Voiculescu făcea presiuni asupra lui să schimbe rezultate ale sondajelor în favoarea PC şi a aliaţilor acestuia şi în defavoarea lui Traian Băsescu şi a PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.