Acasă Politic București: Suspendatul Preda a decis să se retragă din PDL

București: Suspendatul Preda a decis să se retragă din PDL

DISTRIBUIȚI

123701 – 25102013 – Europarlamentarul Cristian Preda a anunțat joi că se retrage din PDL, precizând că nu a intenționat nicio clipă să revină în partid după ce a fost suspendat în luna iulie.

„După suspendarea din PDL, nu am avut vreo clipă de gând să revin în acest partid. Regret că lucrurile au evoluat tot mai prost și că intoleranța liderilor de azi față de valorile libertății a devenit o marcă a PDL. Le sunt recunoscător celor care m-au susținut din 2009 încoace și, în primul rând, celor care au venit să mă susțină la reuniunea din 7 iulie, atunci când am fost suspendat”, a anunțat Preda pe blogul personal.

Acesta le-a mulțumit celor care, la reuniunea din 7 iulie, atunci când a fost suspendat, au venit să îl susțină.

„Le mulțumesc colegilor din gruparea pe care presa a numit-o “reformiștii”: nu am avut prea multe voturi în reuniunile PDL, dar am experimentat – atâta timp cât am fost împreună – o solidaritate bazată pe încredere. Privesc cu simpatie eforturile unor pedeliști din gruparea Boc-Udrea-Falcă de a opri contra-revoluția Blaga. Dar o voi apuca pe alt drum. Băsist fiind, spun și eu: adio, PDL!”, a conchis europarlamentarul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.