Acasă Politic Ilfov: Șapte politiști din Pantelimon, în spatele grațiilor pentru 29 de zile

Ilfov: Șapte politiști din Pantelimon, în spatele grațiilor pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

123704 – 25102013 – Sapte dintre politistii din orasul Pantelimon prinsi ca luau mita de la soferi au fost arestati preventiv. Inca patru politisti vor fi cercetati in stare de libertate.

„In cursul lunii octombrie 2013, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale fata de 11 agenti de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov – Politia orasului Pantelimon pentru comiterea, dupa caz, a infractiunilor de luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor publice”, se arata intr-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Agentii de politie luau bani de la soferi pe care ii opreau in trafic, pentru a nu le retine permisele de conducere. In schimbul mitei, politistii ii scuteau de sanctiuni sau le intocmeau procese verbale de amenda pentru abateri usoare.

Agentii de politie suspectati in acest caz au fost ridicati miercuri, in urma unor perchezitii facute la sediul Politiei Pantelimon de catre ofiterii DGA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.