Acasă Politic Prahova: Târg de joburi pentru persoanele private de libertate la Ploiești

Prahova: Târg de joburi pentru persoanele private de libertate la Ploiești

DISTRIBUIȚI

123707 – 25102013 – Peste 50 de persoane private de libertate participă vineri la o bursă specială a locurilor de muncă care are loc la Casa Sindicatelor din Ploiești, în intervalul orar 9.00 – 13.00.

Bursa de locuri de muncă este organizată de Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED), împreună cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova și Penitenciarul Ploiești, în cadrul proiectului ”Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială” – proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acest târg este destinat deținuților propuși pentru eliberare condiționată, aflați în prezent în detenție la Penitenciarul Ploiești. Aproximativ 80 de locuri de muncă vor fi prezentate de cei zece angajatori care vor participa la târg.

Oferta de locuri de muncă este preponderent în vânzări, construcții sau servicii: sudor, zidar, vopsitor, șofer, lăcătuș mecanic, dar vor fi și oferte pentru muncitori necalificați.

Organizatorii spun că cel mai important rezultat pe care ar trebui să-l aibă acest eveniment este faptul că persoanele private de libertate se vor familiariza cu actuala piață a muncii și pot afla direct direct de la eventualii angajatorii condițiile pe care le presupune găsirea și păstrarea unui loc de muncă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.