Acasă Politic Premierul Ponta, in vizita oficiala la Washington

Premierul Ponta, in vizita oficiala la Washington

DISTRIBUIȚI

123565 – 21102013 – Premierul Victor Ponta are luni, la Washington, in cadrul primei zile a vizitei oficiale pe care o efectueaza in SUA, intrevederi cu reprezentantii companiilor Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM, precum si cu secretarul american pentru Energie, Ernest Moniz, anunță Biroul de presa al Guvernului.

Prim-ministrul se intalneste in prima parte a zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola si HP. In continuarea programului Ponta participa la o masa rotunda cu executivul AMRO si al altor companii, urmata de o conferinta AMRO si US Chamber of Commerce&Business RoundTable.

Dupa intalnirile cu reprezentantii ExxonMobil si Chevron este prevazuta intrevederea cu secretarul SUA pentru Energie, urmata de o vizita la sediul IBM. Premierul isi incheie prima zi a vizitei in SUA cu o intalnire cu baschetbalistul roman Ghita Muresan.

Victor Ponta incepe luni o vizita oficiala de trei zile in SUA, seful Executivului urmand sa aiba intrevederi cu presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, cu vicepresedintele american Joe Biden, la Casa Alba, cu congresmeni si cu reprezentanti ai mai multor companii americane. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.