Acasă Politic Sibiu: Proteste la Sibiu

Sibiu: Proteste la Sibiu

DISTRIBUIȚI

123867 – 01112013 – Un grup de protestatari care se opun proiectului minier de la Rosia Montana l-a întâmpinat vineri, la Sibiu, pe premierul Victor Ponta  venit să participe la o conferinta a pensionarilor PSD  Protestatarii purtau tricouri inscriptionate cu mesajul „Salvati Rosia Montana” și au scandat împotriva premierului,

în contrast cu ceilalți participaniți la acțiunea de partid, care îl aclamau.

Simbolic, protestatarii aveau în mâini roșii, despre care au afirmat că le-au adus să le arate premierului, cu mesajul: „Vrem să fim o roșie sănătoasă, nu o gogonea stricată„, aluzie la Roșia Montană (n.r. – și ministrul Culturii, Daniel Barcu, a fost întâmpinat, anterior, la Cluj, de protestateri care aveau în mâini roșii).

Premierul, flancat de forțele de ordine și de reprezentanți ai PSD Sibiu, a intrat în sala de conferință fără să facă vreun gest la adresa protestatarilor.

O femeie din grupul protestatarilor a mers în fața Sălii Thalia îmbrăcată în negru, iar în mâini purta o coroană inscripționată cu mesajul „Ponta și Guvernul”, explicând că comemorează Ziua Morților (1 noiembrie – n.red.), și că dezamăgirea provocată de premier ;I cabinetul său este mare, motiv pentru care protestatarii vor să-I trimită pe lumea cealaltă.

La Sibiu, se desfășoară, vineri, Conferința Națională a Organizației Pensionarilor Social-Democrați, în cadrul căreia vor avea loc și alegerile pentru noua conducere. – www.prompmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.