Acasă Politic Vaslui: Prefectul de Vaslui este cercetat penal

Vaslui: Prefectul de Vaslui este cercetat penal

DISTRIBUIȚI
Radu_Renga

124310 – 21112013 – Prefectul de Vaslui,Radu_Renga, este cercetat penal pentru abuz în serviciu, în urma manifestaţiilor de la Pungeşti împotriva gazelor de şist. O asociaţie din Mureş a depus o plângere potrivit căreia prefectul „a trimis abuziv şi ilegal jandarmii să acţioneze împotriva oamenilor paşnici”.

            Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Vaslui îl cercetează penal pe prefectul de Vaslui, Radu Renga, în urma unei reclamaţii prin care reprezentantul Guvernului în teritoriu este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanei şi intereselor publice, precum şi de abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi.

            Potrivit sesizării făcute de Asociaţia „Valea Soarelui” Târgu-Mureş, prefectul Radu Renga „a trimis abuziv şi ilegal jandarmii să acţioneze împotriva oamenilor paşnici” în timpul manifestaţiilor din 16 octombrie 2013 de la Pungeşti împotriva explorării şi exploatării gazelor de şist.

            Prefectul Radu Renga susţine că nu se teme de reclamaţia depusă, fiind convins că organele de anchetă îşi vor face datoria. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.