Acasă Politic Marea Britanie: Ministrul Rovana Plumb discută cu Prinţul Charles proiecte de mediu

Marea Britanie: Ministrul Rovana Plumb discută cu Prinţul Charles proiecte de mediu

DISTRIBUIȚI
rovana_plumb5

124618 – 03122013 – Ministrul Rovana Plumb va avea o întrevedere cu prinţul Charles de Wales la reședinţa Clarence House.  Oficialul român efectuează o vizită de trei zile în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, după deplasarea din SUA, de la începutul lunii octombrie.

            Pe agenda de lucru a ministrului român al Mediului figurează, de asemenea, o întalnire la Camera Lorzilor cu personalităţi politice britanice – Lord Howell și Lord Leach of Fairford. La House of Lords va fi prezentă și scriitoarea britanică Jessica Douglas Home, președinta Fundaţiei Mihai Eminescu Trust – organizaţie care dezvoltă programe de revitalizare a satului românesc – aflată sub înaltul patronaj al prinţului Charles.

            De asemenea, deosebit de importantă este întâlnirea de lucru a ministrului român cu omologul britanic Eduard Davey, secretar de stat pentru Energie și Schimbări Climatice, după vizita acestuia, în luna iunie, la București.  În cadrul reuniunii se are în vedere definitivarea unei declaraţii comune privind creșterea verde. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.